Vrienden Diergeneeskunde

Wij willen dat dieren gezond zijn én blijven!

Daarom zetten wij ons in voor wetenschappelijk onderzoek, veelbelovende behandelingen en innovatieve projecten die het welzijn en de gezondheid van dieren duurzaam verbeteren. Nu én in de toekomst. 

Hoeveel kan je doen in je eendje? Samen met ons hét verschil voor dieren. Steun een van onze projecten of steun ons direct.

Meer weten? Kijk hier.

Lees meer Lees minder

Vriendenfeest!

31-01-2020 | 09:10 Beste Vriend,  Het is feest! U ontvangt deze persoonlijke uitnodiging omdat u Vrienden Diergeneeskunde en onze projecten steunt. Dankzij uw betrokkenheid hebben wij in twee jaar tijd ruim 30 fantastische projecten mogelijk gemaakt. Allemaal met als doel om het welzijn en de gezondheid van dieren duurzaam te verbeteren. Dit willen wij samen met u vieren! Graag nodigen wij u uit voor ons 'Vriendenfeest' op 6 maart 2020.  Maak kennis met onze onderzoekers, neem een kijkje bij onze nieuwste projecten en maak tijdens de Vriendenloterij kans op mooie prijzen, beschikbaar gesteld door onze partners.  Allemaal onder het genot van een hapje en een drankje in de bijzondere sfeer van het Anatomiegebouw. Wat: Vriendenfeest Vrienden Diergeneeskunde Wanneer: Vrijdag, 6 maart 2020 tussen 16.00 en 22.00 uur Waar: Anatomiegebouw, Bekkerstraat 141, 3572 SG Utrecht Meld u snel aan via deze link. We zien u graag op 6 maart! Hartelijke groet,  Namens Vrienden Diergeneeskunde Inga Wolframm
Lees meer | Bekijk alle