Normal 531f3b5d68d3da0fd383e51167d272a72aea9aa1

Nederlandse Cairn Terrier Club ondersteunt het levershuntonderzoek van Frank van Steenbeek

14 november 2017 18:11
De Nederlandse Cairn Terrier Club ondersteunt het levershuntonderzoek van Frank van Steenbeek van harte. Veel Cairn Terrierfokkers doneren al jarenlang voor elke pup een klein bedrag aan het welzijnsfonds van de vereniging. De NCTC verdubbelt dit bedrag. Uit dit fonds is nu een substantiële bijdrage aan het onderzoek gedoneerd. Onze vereniging juicht de enthousiaste initiatieven van fokkers en eigenaren van Cairn Terriers om meer geld in te zamelen voor het shuntonderzoek van harte toe. Het bedrag dat zij met hun diverse acties inzamelen zal door de vereniging worden verdubbeld.

Aldus Yvo Veenis, voorzitter van de Nederlandse Cairn Terrier Club: "Wij wensen Frank van Steenbeek veel succes toe bij de voortzetting van zijn onderzoek en hopen dat andere rasverenigingen het voorbeeld van de Nederlandse Teckel Club en de Nederlandse Cairn Terrier Club zullen volgen en bijdragen aan de oplossing van deze erfelijke ziekte."

Frank van Steenbeek en het team van Vrienden Diergeneeskunde zijn ontzettend dankbaar voor de geweldige steun vanuit de Nederlandse Cairn Terrier Club en alle leden!