Normal 97b53b4e36db8ebb9be82abfa188378dff73bc0c

Landelijk Congres Dierenhulpverlening van Stichting DierenLot!

01 november 2018 14:24

Tijdens het Landelijk Congres Dierenhulpverlening van Stichting DierenLot op 10 november geeft dr. Ruth van der Leij van Shelter Medicine een lezing over het belang van hygiëne voor iedereen die met asieldieren werkt. Een heel relevant onderwerp.

Giveaway bij de lezing

We hebben leuk nieuws: we mogen aan alle deelnemers aan deze lezing een flesje handgel van Tork weggeven! Het merk Tork omvat een volledig assortiment producten en diensten op het gebied van hygiëne en reiniging voor de horecasector, de gezondheidssector alsook voor voedingsindustrie, kantoren, scholen en de industriële sector.

 

Over Shelter Medicine

Veel dieren die in de dierenopvang belanden hebben dagelijks last van stress. Om hun welzijn en gezondheid te verbeteren, hebben dr. Ruth van der Leij en haar collega’s van Shelter Medicine veel kennis opgedaan. Deze kennis willen ze graag met zo veel mogelijk asieldierenartsen en - medewerkers over de hele wereld gaan delen zodat dieren in opvang straks allemaal beter in hun vel zitten. Vrienden Diergeneeskunde steunt dit project, help je mee

 

Details congres

Meer lezen over het  je meer weten over het congres? Kijk dan hier

Wil je meer lezen over het programma? Kijk dan hier