Meet & Greet met Marjo Hoedemaker bij de olifanten in DPA

from € 3.000 (24%)

 

 

 

Bijzondere 1e actie 

 

Als lancering van de campagne is de eerste actie een bijzondere beloning voor elke donatie van mimaal 40 euro voor de eerste 28 donateurs (per datum). Hiervoor ontvangt de donateur namelijk een exclusieve Meet & Greet met de grootse zoo- en olifantkenner Marjo Hoedemaker, bij de olifanten van Dierenpark Amersfoort.

Deze bijeenkomsten zijn in select gezelschap van 30 olifantliefhebbers, op donderdag 4 en vrijdag 5 juni van 19-21 uur uur in Dierenpark Amersfoort.

De start van deze actie was zaterdag 23 mei om 14.00 uur op deze projectpagina. Er zijn inmiddels een heel aantal blije donateurs die een ticket hebben weten te bemachtigen, als beloning voor hun donatie.


Er zijn nog plekken vrij, dus doneren met als beloning een (online)ticket blijft mogelijk, tot er geen tickets meer beschikbaar zijn. Dit kun je zien aan het aantal dat staat vermeld achter het cadeau icoontje bij de doneervlakken.


Wil je meer dan 1 ticket bemachtigen?
Doneer meerdere keren achter elkaar 40 euro voor de datum dat je erbij wilt zijn.
Per donatie geldt een beloning van 1 ticket.
Er zijn 28 plekken per avond beschikbaar.

Wil je meer doneren dan de vaste bedragen van de Meet & Greet?
Dat kan! Door het bedrag van de donatie op te hogen op de betaalpagina. Of met de gele knop "DONEER NU"!

Zijn de tickets voor de Meet & Greet vergeven?
Had jíj er graag live bij willen zijn?
Stuur een mail naar omarmolifanten@gmail.com.
Bij genoeg interesse overwegen we om extra avond(en) in te plannen!

De bijeenkomst is vanzelfsprekend in nauwe samenwerking met de veiligheidscoördinator en volledig volgens de richtlijnen.Marjo zal veel vertellen en de gelukkige donateurs mogen hem het hemd van het lijf vragen over de olifanten in het park en wereldwijd. Ook zal er meer informatie worden gegeven vanuit de onderzoekers van Universiteit Utrecht faculteit Diergeneeskunde over het onderzoek en de vorderingen. Hieronder vast een leuke preview van wat je kunt verwachten.
Een ticket is te bemachtigen door een vast donatiebedrag van 40 euro. Het wordt daarnaast ontzettend gewaardeerd als er nog extra donaties worden gedaan. Dit kan door zelf in de buidel te tasten. Dit hoeft echter niet.

Dit kan ook door een ludieke actie (of meer dan 1) op te zetten en zo geld in te zamelen via familie, vrienden, kennissen, collega’s, dorps- of stadgenoten. Natuurlijk is het leuk als die actie iets met olifanten te maken heeft maar dat hoeft niet.

Alles is mogelijk en elke euro die binnen komt is een stapje dichter naar een vaccin voor elke olifant onder de acht jaar. Zodat we geen olifantjes als Yunha (7 april 2020, Dierenpark Amersfoort) meer hoeven te verliezen aan dit virus. 

 

Extra beloning voor actievoerders


Voor degene die op 5 juli 2020 om 21.00 uur, een maand na de bijeenkomsten, de grootste extra donatie op de teller heeft staan zit er nog een gouden randje aan deze Meet & Greet 💫🐘 

Dus dit is ècht iets waar je als olifantliefhebber bij zult willen zijn! 

 

Online aanwezig bij de Meet & Greet


Voor ieder die net geen ticket heeft weten te bemachtigen, is het mogelijk een donatie van minimaal 10 euro te doen. Hiervoor krijg je -met een unieke code via de email- live toegang tot de onlineversie van deze Meet & Greet. Hierbij kun je de bijeenkomst volgen, maar zelf geen vragen stellen. Zo ben je er tòch een beetje bij. En je steunt de campagne!

Ook voor alle donateurs die meekijken met de onlineversie van de bijeenkomst is er een mooie beloning voor degene die 5 juli om 21.00 uur de het hoogste bedrag op de persoonlijke teller heeft staan, als extra donatie naast het bedrag voor de ticket. 

 

Strijd mee!

 

Dus start vooral met brainstormen wat jíj kunt gaan doen. Start een actie op deze campagnepagina. Kies een activiteit om geld mee in te zamelen. Olifantenzeepjes gieten. Een (online)musical opzetten. Koekjes bakken. Liedjes zingen bij een ouderencentrum. Spullen verkopen via Marktplaats en de opbrengst doneren. Sportieve challenge vanuit huis. Roep maar! Alles is mogelijk om een geldstroom te genereren.

Bedenk een ludieke actie (of meer dan 1) om op te zetten en zo geld in te zamelen via familie, vrienden, kennissen, dorps- of stadgenoten. Volg daarbij deze zes stappen op weg naar een succesvolle actie!

 

Stay safe

 

Denk bij alle plannen wel goed na of het RIVM proof is. Want het is geweldig hard aan werk te gaan tegen het herpesvirus bij de olifanten maar we mogen daarbinnen het coronavirus bij mensen niet vergeten. Stay safe, en houd je aan de reglementen, ook tijdens je actie voor de olifanten! 

Hierbij wil ik, samen met Marjo en Inga, ook met mensen meedenken om dingen te organiseren en op poten te zetten. Zend gerust een mail naar omarmolifanten@gmail.com als we je bij kunnen staan in je actie.


De olifanten hebben ons nodig.

Omarm Olifanten
Ze zullen het niet vergeten.

 

Samen strijden we tegen het herpesvirus bij de Aziatische olifant.

 


Grote groeten 🐘
Aafke

 

 

De campagne is ook te volgen op facebook op Omarm Olifanten.